Kiderült a Samsung Galaxy Watch 5 órák árazása

Arról már mi is többször beszámoltunk, hogy a hajlítható okostelefonok mellett a Samsung a következő Unpacked a rendezvényen leleplezi majd a Galaxy Watch órák következő generációját is. Spekulációkat eddig is lehetett arról hallani, hogy milyen áron kínálják majd ezeket a készülékeket, de most végre megérkezett az eddigi legstabilabb értesülés a viselhető eszközök árával kapcsolatban.

Az új generáció tehát a Samsung Galaxy Watch 5 nevet viseli majd, állni fog egy alapmodellből, lesz egy Pro modell is, ami a tavalyi Classic kiadást váltja majd. És most jönnek a jó hírek! A DeaIntech értesülései szerint az alapmodell olcsóbb lesz, mint elődje, igaz nem sokkal, de már ez is remekül hangzik. A Samsung Galaxy Watch 5 mindössze 259 euróba fog kerülni, persze ez a kizárólag Bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikáló verzióra érvényes, és a 40 mm-es méretre. A 44 mm-es kiadás már 286 eurót fog kóstálni, ha nem tévesek ezek az új információk.

Ami pedig a kizárólag Bluetooth modullal felszerelt Pro kiadást illeti, 430 eurós ára lehet számítani, ami némileg nagyobb összeg, mint amennyit tavaly a Classic modellért elkérte a dél-koreai gyártó. Az árakra vonatkozó adatok állítólag egy megbízható európai forgalmazótó származnak, amely általában helyesen határozza meg a várható összegeket. Persze még most sem lehet kijelenteni teljes bizonyossággal, hogy valóban ezek lesznek a végleges árak, amelyeket a Samsung meghatároz, hiszen igazán biztosat csak az augusztusi bemutatót követően tudunk majd mondani. Szerencsére már nem sokat kell várni a jeles napra, amelyre ha minden igaz, akkor 10-én kerül sor.

Forrás: GSMArena