Befutott az AmazFit GTS 4 Mini is

Igaz, egyelőre csak az indiai vásárlóközönség örülhet neki, de végre befutott az Amazfit GTS 4 Mini is, ami egyebek mellett 120 sport üzemmóddal és karcsú kivitellel igyekszik lenyűgözni a jövendőbeli tulajdonost. Mindezek mellett az üzemidőre és a többi funkcióra sem lehet majd panasz. 

A készülék téglalap alakú kialakítást kapott, amelynek éke az 1,65 hüvelykes AMOLED megjelenítő, amelynek minden oldala ívelt. A kijelző az előlap 70 százalékát foglalja el, a külső burkolat egyébként 5ATM minősítésnek megfelelően áll ellen a víznek, szóval elvileg fürödni is el lehet menni a készülékkel.

A GTS 4 Mini másik oldalára kerültek a szenzorok, ezek teszik lehetővé a pulzusmérést, a véroxigénszint-mérést, illetve az alvásmonitorozást. Azt a bevezetőben is írtuk, hogy 120 különböző sport üzemmódot biztosít a készülék, de azt is érdemes megemlíteni, hogy y képes összesen 7 különböző mozgásformát automatikusan felismerni.

A GTS 4 Mini támogatja az 5 legnagyobb, globális helymeghatározási rendszert is a pontosabb követés érdekében. Az újdonság belsejében 270 mAh kapacitású akkumulátor található, amely elviekben egyetlen feltöltéssel és persze normál használat mellett 15 napig képes működtetni a készüléket, akkumulátorkímélő üzemmódban viszont a 45 napos készenlét sem lehetetlen, ám ilyenkor az always on display funkciónak kikapcsolva kell lennie. A viselhető eszköz szilikon szíjjal lett felszerelve, ez többféle színben is lehet majd kérni, egyebek mellett kék, fehér és rózsaszín opció is van.

Az egészből már csak az a sajnálatos, hogy egyelőre csak az indiai vásárlók juthatnak hozzá az Amazfit GTS 4 Mini-hez, amelyért nekik 100 dollárnak megfelelő rúpiát kell leszurkolni. Azt egyelőre nem tudni, hogy más országokban is kapható lesz-e a készülék, de reméljük, hogy igen.

Forrás: GSMArena