A bemutató előtt nyilvánosságra került a Honor Watch 4 Pro összes jellemzője

A mai napon debütál a Honor Watch 4 Pro okosóra, de ahogyan az sokszor lenni szokott, most is napvilágra került a készülék összes jellemzője, mégpedig egy helyi szolgáltatónak, a China Telecomnak köszönhetően. Az operátor nem csupán a fontosabb specifikációkat, hanem néhány hivatalos rendert is közzétett az oldalán.

A Honor Watch 4 Pro a TUM-L19 modellszámot viseli, az okosóra kerek kialakítású, 1,5 hüvelykes AMOLED megjelenítővel lett felvértezve, amelyen 464 x 464 pizzán sorakozik.

A nagy valószínűséggel valaki hibájából idő előtt kikerült terméklap azt is megerősíti, hogy a viselhető eszköz meghajtásáért a STMicroelectronics STM32U5A9 alacsony energiafogyasztású lapkakészlete felel, amely mellé 4 GB RAM kerül az összeszerelés során. A belső komponensek között találni egy LTE modemet is, ami eSIM révén teszi lehetővé a közvetlen kapcsolódást a mobilhálózatokhoz.

A Honor Watch 4 Pro 46,4 x 46,4 x 11,4 mm-es dimenziókkal, valamint 50 grammos súllyal bír. Az adatlap egyelőre nem részletezte, de minden bizonnyal vízálló kialakítást kapott a készülék, már csak az a kérdés, hogy milyen minősítésnek megfelelően.

Akárcsak a többi egyelőre hiányzó információ, ez is biztosan ki fog derülni a mai bemutatóból. Amit viszont tudunk, hogy az okosóra támogatni fogja a Wi-Fi-t, lesz benne NFC modul, Bluetooth nélkül már nem is okosóra egy okosóra, ami pedig a szoftvert illeti, az újdonság MagicOS 7.2 rendszert futtat majd.

A China Telecom oldaláról azt is megtudhatjuk, hogy a készüléket fekete, barna, és sötétzöld árnyalatokban lehet majd beszerezni. A Honor Watch 4 Pro kínai pénzből átszámítva 149 ezer forintért kerül majd forgalomba. A bemutatót követően a hiányzó adatokkal frissíteni fogjuk cikkünket.

Forrás: GSMArena