Befutott a TicWatch Pro 5 Enduro

A Mobvoi vadonatúj TicWatch okosórát jelentett be. Korábban úgy harangozták be a készüléket, hogy egy új korszak hajnalát hozza el, de a TicWatch Pro 5 Enduro csupán egy szerény frissítése elődjének, és továbbra is csak Wear OS 3 rendszert futtatt.

Minden különösebb felhajtás nélkül jelentették be a TicWatch Pro 5 Enduro-t, amely a tavalyi TicWatch Pro 5 folytatásának tekinthető. Ennek megfelelően a készülék belsejében Snapdragon W5 Plus Gen 1 lapkakészlet teljesít szolgálatot.

Habár a név alapján másra következtetnénk, a készülék belsejében továbbra is 628 mAh kapacitású akkumulátor található, ugyanakkor a gyártó szerint az Enduro 10 órával hosszabb üzemidőre képes átlagos felhasználás mellett, a TicWatch Pro 5-höz képest.

Ha bekapcsoljuk az úgynevezett Essential üzemmódot, akkor akár 45 napos működési időt is elérhetünk a készülékkel. A megjelenítő maradt a régi, de a zafírkristály helyett most Corning Gorilla Glass bevonat védi azt, a karcokkal szemben.

Minimálisan sikerült lefaragni a tok vastagságából, amely 12,2 helyett most csupán 11,95 mm-es, a gyártás során továbbra is 7000-szériás alumíniumot és üvegszálas nylon kompozitot alkalmaztak. Az Enduro mellé fluoroelasztomer pántot adnak, amely felváltja a korábbi szilikont szíjat, amit a TicWatch Pro 5 mellé adtak. Az Enduro model 349 dolláros áron kerül forgalomba, vagyis ugyanannyiba kerül, mint elődje.

Forrás: NotebookCheck