Képeken a Huawei Band 9

Nagyjából egy éve jelent meg a Huawei Band 8 okoskarkötő, és a vállalat már is elkezdett célozni arra, hogy érkezik a folytatás, vagyis a Band 9. A karkötő valószínűleg a FreeLace Pro 2 fülessel együtt debütál, és most egy friss szivárogtatásnak köszönhetően megnézhetjük, miként is fog festeni.

A bennfentes azt állítja, hogy a viselhető eszközök valamikor áprilisban kerülhetnek forgalomba. Visszatérve a renderekre, figyelmetlen kiskereskedőknek köszönhetjük őket, akik idő előtt tették azokat közzé.

Mint látható, a karkötő a KIM-B19 modellszámot viseli, a kódneve pedig „Kimi”, és első blikkre nagyon úgy tűnik, hogy különösebben nem újítottak a formaterven, a készülék nagyjából ugyanúgy néz ki, mint az elődje. Amúgy ez megszokott gyakorlat a Huawei Band modellek esetében, hiszen a Band 8 sem igazán különbözött a korábbi generációtól.

Vagyis ezek alapján marad az 1,4 hüvelykes AMOLED megjelenítő, amelyen 368x, 194 pixel sorakozik majd, a képernyő takarásában 180 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja a működéshez szükséges energiát.

A külső borítás megfelel majd az 5ATM minősítésnek, vagyis ellenálló lesz a vízzel és a porral szemben, a felszereltséghez tartozik majd a Bluetooth és a Wi-Fi kapcsolat is. A forrás szerint a Huawei Band 9 ára sem fog változni, így azt 59 eurós, vagyis nagyjából 23 200 forintos áron fogják értékesíteni.

A készüléket állítólag ötféle színben tervezik forgalmazni. Az okoskarkötőt megvásárolhatjuk majd fekete, kék, fehér, sárga és rózsaszín festéssel is. Új szíjakat is elérhetővé tesznek, köztük egy textilből készítettet, amely a kék Band 9 modellhez jár majd.

A gyártói ígéret szerint a karkötő új divatot teremt majd a csuklón viselhető eszközök világában, illetve az alvásmonitorozás új korszakába kalauzol bennünket. Kíváncsian várjuk, hogy ezek az ígéretek, meg a jósolt 59 eurós ár miként fognak találkozni egymással.

Forrás: GSMArena