Az Apple Watch Ultra használható 45 mm-es szíjakkal is

A tegnapi Far Out eseményen összesen három vadonatúj okosórát mutatott be az Apple, amelyek közül egyértelműen a Watch Ultra a legjobban felszerelt, ezt tükrözi az ára is. A vadonatúj okosóra három szíjjal debütált ezek a Trail Loop, Alpine Loop és Ocean Band névre hallgatnak. Mint kiderült, nem csak ezeket lehet használni a készülék mellé, amely kompatibilis a 45 mm-es Watch szíjakkal is.

A tegnap bemutatott okosóra az eddigi legnagyobb az Apple kínálatában a maga 49 mm-es tokjával. Ez viszont nem jelenti feltétlenül azt, hogy a bevezetőben említett három pánt nem használható néhány korábbi Apple okosórával, mivel ezek a 44 és 45 mm-es Apple Watch készülékekkel is kompatibilisek.

Mivel a kisebb tokméretekről nem esik szó, feltételezhető, hogy a 49 mm-es Watch Ultra szalagok nem kompatibilisek velük.

Az egészből az következik, hogy ha van egy 45 mm-es szíjad, amelyet eredetileg nem az Ultra modellhez készítettek, azt használhatod a vadonatúj okosórához, mindenféle gond nélkül. Az Apple szerint 45 mm-es pántok 42, 44 és 49 mm-es tokkal is kompatibilisek.

Az Apple Watch Ultra és a hozzátartozó szíjak már megvásárolhatók k az almás gyártó weboldalán keresztül. Az új okosóra tényleg nagyon bitang lett, olvassátok el korábbi cikkünket, amely az új Apple Watch órák leleplezéséről szól. Ti tervezitek azt, hogy megvásároljátok az új Watch Ultra-t, a veszedelmes ára ellenére?

Forrás: GSMArena