Az Apple végre részletes specifikációkkal látta el egyes okosórái terméklapját

Nem mintha harmadik felek nem szednék ízekre az Apple termékeit, kiderítve azok technológiai jellemzőit, azért az mégiscsak jobb, ha ezeket maga a gyártó közli a fogyasztóval, megkönnyítve számára a választást. Szerencsére mostantól több Apple Watch okosóra adatai elérhetőek a gyártó weboldalán, így részletesebb betekintést nyerhetünk azok hardveres képességeibe. 

Az Apple részletes specifikációkkal látta el a Watch Series 9, Watch Ultra 2, és a második generációs Watch SE okosórákat. Ezek a „Technikai Adatok” fül alatt lesznek megtalálhatóak, és olyan dolgokkal kapcsolatban biztosítanak információt, mint az adott készülék anyaghasználata és külső kivitele, mérete és tömege, a belsejében szolgálatot teljesítő lapkakészlet, adatkapcsolati képességek, üzemidő, biztonsági illetve kisegítő lehetőségek, és így tovább.

Ezek az oldalak kiegészítik a már létező összehasonlító eszközt, amely szintén a számunkra legmegfelelőbb Apple Watch okosóra kiválasztásában nyújthat segítséget. És lényegében ennyi. Már rég ki kellett volna tenni ezeket az adatokat a hivatalos oldalra, de ahogyan a mondás tartja, jobb későn mint soha. Ha netán mostanában szeretnél új Apple Watchot venni, ezeknek az információknak biztosan jó hasznát veszed majd.

Forrás: MacRumors