Hamarosan megérkezik a Vivo Watch GT

Egyenesen a gyártótól származik az infó, hogy hamarosan debütál a Vivo Watch GT okosóra. A kedvcsináló képek alapján a viselhető eszköz négyféle árnyalatban, szilikon vagy bőr pántal kerül majd forgalomba. A szóbeszédek szerint az okosóra közvetlen mobilhálózati kapcsolattal és kiváló akkumulátoros üzemidővel áll majd a felhasználók rendelkezésére.

A következő Vivo bemutató főszereplői az S19 és az S19 Pro okostelefonok lesznek, ám velük együtt érkezik majd a cég új okosórája, a Watch GT is. A gyártó a legnépszerűbb kínai közösségi oldalon, a Weibón tett közé egy teaser posztert, amelyen jól látható a készülék.

Az okosóra fémből készült tokot, valamint forgatható koronát fog kapni. Kék, rózsaszín, fehér és fekete árnyalatokban kerül forgalomba, ami pedig a szíjakat illeti, bőr és szilikon opciók közül választhatnak majd az érdeklődők.

A nem hivatalos értesülések szerint az okosóra támogatni fogja az eSIM technológiát, képes lesz Bluetooth kapcsolaton keresztül hívásokat indítani, fogadni, a párosított okostelefon segítségével, illetve lesz egy rakat mesterséges intelligencia funkciója, amelyek megkönnyítik majd a jövendőbeli tulajdonos életét.

Arról is szó esett, hogy a készülék belsejében lévő akkumulátor lehetővé teszi az akár 21 napos üzemidőt, bekapcsolt Bluetooth mellett, illetve a Watch GT külső borítása megfelel majd a 2ATM minősítésnek, vagyis víz és porálló lesz.

Az okosóra május 30-án mutatkozik be a kínai vásárlóközönség előtt, ezen a napon fogják részletesen publikálni a jellemzőit. Azt egyelőre nem tudni, hogy a készülék mennyibe kerül majd, illetve arról sem hallani egyelőre, hogy tervezik-e az okosóra globális bevezetését, vagy sem.

Forrás: NotebookCheck