Az Amazfit spéci kiadású T-Rex 2 órával ünnepli az Óceánok Világnapját

A rusztikus kialakítású Amazfit T-Rex 2 tavaly jelent meg, négyféle színben: feketében, szürkében, zöldben és sivatagi barna (khaki) árnyalatban. Most hozzájuk csatlakozik be egy kékszínű kiadás, az Amazfit T-Rex 2 Ocean Blue (Special Edition). A gyártó ezzel a készülékkel szeretne tisztelegni a mai napon tartott Óceánok Világnapja előtt.

A készülék nem csupán ünneplés, hanem egyben egyfajta üzenet is, hogy a gyártó igyekszik komolyan venni a fenntarthatósági törekvéseit. Minden egyes eladott T-Rex 2 Ocean Blue (Special Edition) után 10 dollárt adományoz a Coral Guardian számára, így támogatva a korallok helyreállítását célzó projektet az indonéziai Hatamin nevű védett tengeri területen. A vásárlók is érezhetik, hogy egy nemes ügyet támogatnak, mert a készülék mellé egy oklevelet kapnak, amelyben megköszönik a hozzájárulást, illetve fényképeket azokról a korallokról, amelyeket sikerült helyreállítani.

Az Amazfit szerint az óra a „természeti világ szépségét és a hét tengert megjárt ősi felfedezők szellemét” idézi, illetve kialakítása tükrözi az óceánban szunnyadó erőket. Az okosóra újrahasznosított szilikon szíjjal van felvértezve, maga a készülék pedig 100 százalékban környezetbarát anyagokból készül, beleértve a biológiailag lebomló műanyagot, amely a csomagolás mindössze 6 százalékát teszi ki. Természetesen az a bizonyos csomagolás is eltér némileg a hagyományos modellek esetében alkalmazottól, hiszen az kék színben pompázik.

Hardveres szempontból azonban nincsenek eltérések a szimpla Amazfit T-Rex 2 és a T-Rex 2 Ocean Blue (Special Edition) között, tehát ilyen szempontból ugyanarról az óráról van szó. Ugyanakkor a kizárólag kozmetikai különbségek némileg drágábbá teszik az újdonságot, ami nálunk Európában 229,90 euróért lesz kapható, vagyis nagyjából 40 euróval kerül többe, mint a normál kiadás. Az okosóra előrendelhető az Egyesült Államokban és Európában, a gyártó hivatalos weboldalán keresztül, a megrendelések kiszállítása június 15-én kezdődik.

Forrás: GSMArena