A Xiaomi már készül a Smart Band 8 Pro globális forgalmazására

Többen is észlelték annak jeleit, hogy a Xiaomi Smart Band 8 Pro okosóra hamarosan megjelenhet a nemzetközi piacokon is. A készülék elsőként Malajziában kapott tanúsítványt az M2333B1 modellszámmal, nem változtatnak a készülék jellemzőin a kínai kiadáshoz képest.

A Xiaomi viselhető eszköze eredetileg augusztusban jelent meg, de azóta is csak Kínában kapható a készülék. A The Tech Outlook és a Gadgets & Wearables olyan bizonyítékok birtokába jutott, amelyek arra utalnak, hogy a nemzetközi piacra dobás már csak idő kérdése. A malajziai ipari hatóság, a SIRIM Berhad tanúsítványi eljárás alá vetett egy eddig ki nem adott Xiaomi okosórát, ami a bevezetőben említett M2333B1 modellszámmal jelent meg az iroda adatbázisában. A csatolt dokumentumokban szerepel a Smart Band 8 Pro név is.

Habár az iratokból nem derül ki, egészen pontosan mikor kerülhet sor az okosóra Kínán kívüli bevezetésére, az legalább szinte teljesen biztos, hogy lesz globális kiadás. Persze, hogy milyen régiókban árulják majd a viselhető eszközt, mármint Malajzián kívül, egyelőre nagyon jó kérdés.

Ami a hardveres jellemzőket illeti, mindenki úgy véli, hogy a Xiaomi nem eszközöl változtatásokat a specifikációk tekintetében. Így aztán a nemzetközi változat is 1,74 colos AMOLED megjelenítővel lesz felszerelve, ami 600 nites fényerővel, 60 Hz-es képfrissítési rátával, és 336 ppi-s pixelsűrűséggel büszkélkedhet. Az okosóra GNSS helymeghatározásra is képes, egyetlen feltöltéssel pedig akár 14 napig is üzemelhet. Ezzel egyidőben a Xiaomi a Redmi Watch 4-et is tervezi leleplezni, mégpedig a Redmi K70 mobilokkal együtt, persze ezek a termékek első körben a kínai vásárlóközönség számára lesznek elérhetők.

Forrás: NotebookCheck