A Samsung véletlenül leleplezte a Galaxy Watch Ultrát a hivatalos weboldalán

A Samsung hivatalos weboldalán rövid időre felbukkant a Galaxy Watch Ultra okosóra, ismét megerősítve a pletykákat a készülék létezéséről. A megjelenés még várat magára, de az oldal már leleplezte a készülék nevét, méretét és az LTE modem meglétét.

Bár a hivatalos bemutatóra még várni kell egy keveset, az idő előtt kikerült információk alapján az Ultra a legnagyobb Samsung okosóra lesz, 47 mm-es tokkal. A készülék két változatban érkezhet: az SM-L705 modellszámú verzió LTE modemmel érkezik, az SM-L700 variáns pedig anélkül. . Az infókat egyébként a Samsung karibi szárnyának oldala tette közzé, de szinte azonnal el is távolították azokat. Szerencsére az internet nem felejt: néhány szemfüles illető készített pár képernyőképet.

Az árakat illetően egyelőre csak találgatások vannak, de a pletykák szerint a Galaxy Watch Ultra indulóára 699 dollár lehet a csak Bluetooth-os modell esetén, míg az LTE-s változatért akár 749 dollárt is elkérhetnek.

A Samsung Galaxy Watch Ultra leleplezésére július tizedikén, a következő Unpacked eseményen kerülhet sor, amelyet Párizsban fognak tartani. Jelenlegi tudásunk szerint az okosóra együtt debütál a Samsung legújabb hajlítható okostelefonjaival, a Galaxy Watch 7 modellekkel, a Galaxy Buds 3 vezeték nélküli fülessel, valamint a gyártó első okosgyűrűjével, a Galaxy Ringgel.

Forrás: NotebookCheck