A Samsung saját oldala erősítette meg a Galaxy Watch FE érkezését

Ha bár néha kissé zavarosak a Samsung Galaxy Watch 7 modellek körüli előzetes értesülések, abban megegyezhetünk, hogy igencsak érdekes lesz a júliusi Unpacked esemény, amelyen az új hajlítható kijelzős mobilok és a dél-koreai gyártó első okosgyűrűje mellett leleplezik majd az új okosórákat. Régóta beszélnek egy megfizethetőbb változatról, amelynek létezését és érkezését most a Samsung hivatalos oldala is megerősítette.

A legtöbb figyelmet nyilván a csúcskategóriában szerencsét próbáló és az Apple Watch Ultra modellekkel szemben induló Ultra variáns kapja, amelyről kiderült, hogy csak szimplán Samsung Galaxy Watch Ultra lesz a neve. A pénztárcájukra kényes fogyasztóknak azonban érdekesebb lehet a Fan Edition kiadás, amelyről már régóta hallani, de eddig még nem erősítették meg érkezését hivatalos forrásból. Eddig.

A kétségeket maga a Samsung oszlatta el, amely közzétett egy támogatási oldalt az egyesült királyságbeli és bizonyos latin-amerikai szárnyak weboldalán. Szinte teljesen biztos, hogy ezek tévedésből kerültek fel az internetre, gyorsan el is távolították őket, de mivel az világháló nem felejt. hivatalos megerősítést kaphattunk arról, hogy érkezik ez a bizonyos olcsóbb modell, amely egyes feltételezések szerint Samsung Galaxy Watch FE néven kerül forgalomba.

Más úgy vélik, mivel állítólag a Galaxy Watch 4 modell újrakiadásáról van szó, hogy az okosóra mint Galaxy Watch 4 2024 kerül a boltok polcaira. A névvel kapcsolatban a támogatási oldal nem önt tiszta vizet a pohárba, csupán annyit tudhattunk meg róluk, amíg le nem vették őket, hogy az okosóra az SM-R861 modellszámmal bír. Akármi is lesz a készülék neve, örömteli, hogy a Samsung azokra is gondol, akik szerényebb költségvetéssel rendelkeznek, de szeretnének használható okosórát vásárolni.

Forrás: GSMArena