A Samsung Galaxy Watch 6 órák ezúttal a Google Play támogatott készülékek adatbázisában tűntek fel

Akik velünk együtt követik az eseményeket jól tudják, hogy a Samsung hamarosan megtartja soron következő Unpacked eseményét, amelynek keretében vadonatúj hajlítható mobilokat, prémium táblagépeket, és természetesen okosórákat is le fog leplezni. A szöuli eseményen debütál a Galaxy Watch 6 sorozat, amelyek most a Google Play Supported Devices adatbázisában tűntek fel.

A Samsung Galaxy Watch 6 okosórák már számtalan alkalommal szerepeltek szivárogtatásokban, szóbeszédekben, és most ismét a figyelem középpontjába kerültek, mert a készülékek modellszámai és kódnevei feltűntek a Google Play támogatott eszközök listájában.

A Samsung Galaxy Watch 6 a fresh6bs kódnevet viseli, modellszáma pedig SM-R930, ez várhatóan a 40 mm-es kiadást jelenti. A fresh6bl és SM-R940 jelzők a 44 mm-es változatot takarhatják. Idén ismét lesz Samsung Galaxy Watch 6 Classic, vele együtt visszatér a forgatható fizikai korona, a készülék az adatbázis szerint a wise6bs kódnevet, valamint az SM-R950 modellszámot viseli, ez a 43 mm-es variánsé, míg a 47 mm-es opció wise6bl névre hallgat, és SM-R960 lesz a modellszáma.

Samsung Galaxy Watch 6 Classic előzetes render

Habár itt négyféle modellt látni a listázásban, összesen nyolc kerül majd forgalomba, mivel mindegyik készüléket meg lehet majd vásárolni 4G modemmel, illetve természetesen anélkül. A Samsung Galaxy Watch 6 okosórák 319 eurós árról indulnak majd, de lesz olyan változat, amelyet 499 eurót is elkérnek majd. Nagy valószínűséggel nem minden régióban lehet majd kapni az összes változatot, de a konkrétumokat valószínűleg csak a július végi bemutatón tudjuk majd meg.

Forrás: GSMArena