Az eleganciát és a szívósságot ötvözi az Oukitel BT80 okosóra

Az Oukitel bemutatta a legújabb okosóráját, amely a BT80 nevet viseli. A készülék nem csupán stílusos, de masszív kialakításának köszönhetően igencsak jól bírja a strapát. A gyártó szigorú teszteknek vetette alá a készüléket, így biztosítva, hogy az extrém körülmények között is működőképes maradjon.

A készüléket 2,13 hüvelykes AMOLED megjelenítővel szerelték fel, amelyen 502 x 410 pixel sorakozik. A készülék számos egészségkövető funkciót biztosít. Bár nem minősül orvosi eszköznek, képes megbecsülni a vérnyomást, méri a pulzust, a vér oxigénszintjét, és a FitCloudPro alkalmazásban nyomon követhetjük az alvási minőséget és a megtett lépéseink számát is.

A beépített mikrofonnak és hangszórónak köszönhetően Bluetooth-kapcsolaton keresztül fogadhatjuk a párosított okostelefonra érkező hívásokat, de hívások indítása is lehetséges. Használhatjuk a mesterséges intelligencia alapú virtuális asszisztenst, illetve az óra kijelzi a mobilra érkező értesítéseket is. Az aktív életet élők több, mint 100 sportüzemmód közül válogathatnak, emellett az óra iránytűvel, barométerrel és beépített időjárás appal is fel lett vértezve.

Az okosóra borítása alá 1000 mAh kapacitású akkumulátor került, amely akár 100 napos készenléti időt is biztosíthat, átlagos használat mellett pedig nagyjából 25 napig kerülhetjük el a konnektorokat. Az órához fekete és terepmintás szilikonszíjakat választhatunk, de ezeket bármikor lecserélhetjük, így az óra megjelenését könnyedén személyre szabhatjuk.

Az Oukitel BT80 már kapható az Amazonon, és a bevezetés alkalmából június 10-ig kedvezményes áron lehet beszerezni. A készüléket 99,99 eurós, vagyis nagyjából 39 ezer forintos áron lehet beszerezni az Európai Unióban.

Forrás: NotebookCheck