A OnePlus leleplezte a Nord Watch okosóra egyik jellemzőjét

A OnePlus elvileg még az idén jelentkezni fog egy prémium kategóriás okostelefonnal, ám előtte bemutatja a Nord Watch okosórát. A készülék kapcsán nem sokat tudni egyelőre, de azt a kevés tudásmorzsát most maga a gyártó szaporította azáltal, hogy felfedte az óra kijelzőjének néhány jellemzőjét.

A OnePlus Nord Watch pályafutását az indiai piacon fogja megkezdeni, a gyártó helyi részlege pedig felfedte az okosóra megjelenítőjének specifikációit. A kijelző téglalap alakú lesz, 1,78 colos képátlóval és 368 x 448 pixeles felbontással. A panel természetesen AMOLED technológián alapul, a maximális fényereje pedig elérheti az 500 nitet, vagyis napfényben is jól olvasható lesz. A gyártó által megosztott kép alapján egy digitális korona jelenlétére is következtetni lehet, ami az oldalsó részen lesz megtalálható.

Az ígéret szerint mostantól a bemutató dátumáig néhány naponta le fognak leleplezni egyet-egyet a készülék jellemzői közül. Azt nem tudni, mivel készülnek szeptember 22-én, de két nappal később állítólag a megjelenítő képfrissítési rátáját fogják beharangozni, ami az előzetes infók alapján 60 Hz-es lesz. 26-án a fitnesz funkciók kapcsán árulnak el valamilyen érdekességet, az okosóra állítólag 105 sport üzemmódot is felkínál majd jövendőbeli tulajdonosa számára.

Szeptember 28-án pedig a mestruációs ciklus követésével kapcsolatos funkciót fognak bejelenteni. Ezután már nem érkeznek kedvcsinálók, remélhetőleg azért, mert utána hivatalosan is leleplezik az okosórát. Cseppet sem bánnánk, ha az indiai forgalmazás után az európai régióban is megjelenne a készülék, de ez egyelőre csak egy ábránd.

Forrás: GSMArena