A Garmin Bounce egy gyerekeknek fejlesztett okosóra lett, LTE és GPS kapcsolattal kiegészítve

A Garmin vadonatúj okosórát jelentett be, ezúttal egy kifejezetten gyerekeknek szánt készüléket, ami a Garmin Bounce kapta. Az óra beépített GPS és 4G kapcsolattal rendelkezik, amely lehetővé teszi a szülők számára, hogy nyomon kövessék csemetéik tartózkodási helyét. A készülék segítségével a felnőttek szöveges- és hangüzeneteken keresztül is elérhetik a lurkókat. De természetesen a 150 dolláros vételárral debütáló okosóra ezeken kívül is felkínál néhány érdekes funkciót.

A felnőttek az okosórát a Garmin Jr elnevezésű alkalmazáson keresztül tudják vezérelni, az okosóra beállításához egy aktív Garmin Connect fiókra van szükség. Ahhoz, hogy az LTE funkciót használhassuk, előfizetés kell, amelynek díja 11 euró havonta.

A Garmin Bounce téglalap alakú, színes LCD kijelzővel rendelkezik, amelynek képátlója 1,3 hüvelyk, felbontása pedig 240 x 240 pixel. A készülék külső borítása műanyagból készült, a pánt pedig szilikonból.

Az okosóra képes követni a sport aktivitásokat és számolja a lépéseket is. A gyártói ígéret szerint az üzemidő egyetlen feltöltéssel, alapértelmezett beállítások, mellett akár két napos is lehet.

A Garmin Bounce külső borítása még vízállóságot is kapott, amely megfelel az 5ATM minősítésnek. A készüléket a bevezetőben már említett 150 dolláros, vagyis nagyjából 60 ezer forintos áron lehet megrendelni a gyártó saját webshopjából.

Az órát választhatjuk zöld, fekete és lila árnyalatokban egyaránt.

Forrás: GSMArena