2024-ben érkezhet a OnePlus Watch 2

A OnePlus idén márciusban dobta piacra első okosóráját, a OnePlus Watchot. A készülék sokkal inkább volt okoskarkötő, mint okosóra, azóta a forgalmazása is megszűnt a gyártó hivatalos oldalán keresztül. Ez persze nem azt jelenti, hogy többet már nem próbálkoznak viselhető eszközökkel, ellenkezőleg, az okosóra utódja már készül a színfalak mögött, és ha minden igaz, jövőre megjelenhet.

A legújabb információk Max Jambor szivárogtató tollából, jobban mondva billentyűzetéből származnak, aki szerint a OnePlus Watch 2024-ben jelenik majd meg, mégpedig újfent kerek kialakítással. A bennfentes azt állítja, hogy a OnePlus Watch 2 jobb lesz, mint elődje, de azt nem konkretizálja, hogy miben. Nyilván egy új modell felülmúlja a korábbit, de esetünkben egyelőre fogalmunk sincs, hogy milyen módon.

Jelen pillanatban sem a várható jellemzők, sem a bemutató dátuma nem ismert, de számítunk arra, hogy a OnePlus ugyanazt a menetrendet követi, mint az idén. Így aztán a OnePlus Watch 2 okosóra valamikor jövő tavasszal mutatkozhat be a nagyérdemű előtt. Amennyiben valóban érkezik egy új modell, és tényleg március környékén leplezik le, fogunk még róla hallani az elkövetkező hónapokban.

Forrás: GSMArena