120 sport üzemmóddal és Bluetooth-telefonálással érkezett az Inbase Urban Pro Z

A mai „szomorkodjunk együtt, mert ehhez a termékhez sem jutunk hozzá” rovatunkban egy indiai okosóra lesz a főszereplő, amely az Inbase Urban Pro Z nevet viseli és a pokolian barátságos árcédulája ellenére egy csomó klassz funkcióval van felvértezve. A mozgékony hajlamúak számára 120 sport üzemmód áll rendelkezésre, a folyamatosan pörgő, állandóan kommunikáló felhasználók pedig a Bluetooth-hanghívás funkciónak fognak a legjobban örülni.

Az okosóra téglalap alakú megjelenítővel rendelkezik, vagyis az Apple Watch ihlette a dizájnját, ez a bizonyos kijelző 1,85 hüvelykes, szimpla folyadékkristályos, LCD technológiára épül, a felbontása pedig 286 x 240 képpont. Az Inbase Urban Pro Z külső borítása korlátozott módon ugyan, de ellenáll a víznek és a pornak, erről az IPX67 besorolás biztosít bennünket, de ez még véletlenül sem jelenti azt, hogy fürdeni vagy tusolni el lehetne menni a készülékkel. Vagyis el lehet, csak éppen nem érdemes.

A beépített Bluetooth-modem a szokásos párosítást követően lehetővé teszi a telefonhívások fogadását és indítását az órán keresztül, persze nyilván ehhez az is kellett, hogy az Inbase Urban Pro Z rendelkezzen saját beépített mikrofonnal és hangszóróval. A készülék felkínálja a szokásos egészségkövetés funkciókat, vagyis van pulzusmérés, lépésszámlálás és a többi, illetve ahogyan a bevezetőben is említettük, 120 különböző sport aktivitást képes monitorozni, hogy az edzés, vagy az adott mozgásfajta még hatékonyabb lehessen.

Az okosóra ezeken kívül rendelkezik két beépített játékkal, hogy a vonatra várva vagy az orvosi rendelőben jobban teljen az idő, a még személyesebb felhasználást 100 letölthető óralap biztosítja, illetve az sem hátrányos, hogy a készülék támogatja a mesterséges intelligenciára épülő hangasszisztenseket. Az Inbase Urban Pro Z ezzel a relatíve egészen komoly felszereltséggel sem kerül többe, mint helyi pénzből átszámítva 36 dollárba. Az okosóra kék, szürkésfekete árnyalatokban kerül forgalomba, de sajnálatos módon csak az indiai vásárlóközönség juthat hozzá, habár a nagyon eltökéltek valószínűleg így is megtalálják a módját, hogy beszerezzenek egyet maguknak, ha nagyon akarják.

Forrás: GSMArena