Valami lemaradhat az Samsung Galaxy Watch 5 Pro okosóráról a szivárogtatók szerint

Ha hihetünk az eddigi értesüléseknek, akkor a Samsung három Galaxy Watch 5 okosórán dolgozik, a megszokott 40 és 44 mm-es modellek mellett elvileg lesz egy Pro változat is, viszont a Classic verzió idén már nem jelenik meg. Most akkor az a forgatható lünetta hiányát jelentheti? Mert ugye az csak a Classic változaton volt rajta. A legtöbben abban bíztak, hogy ez a fizikai összetevő majd a Pro variánsra kerül át, de egy szivárogtató most szétoszlatta ezeket a reményeket.

Ice Universe értesülései általában megbízhatóak szoktak lenni, így érdemes komolyan venni az illetőt, aki azt állítja hogy a szóban forgó Samsung Galaxy Watch 5 Pro sem rendelkezik majd forgatható lünettával, így gyakorlatilag a Classic modell megszűnésével eltűnik ez a lehetőség le az idei Galaxy Watch órákról.

Néhány korábban megjelent Samsung okosóra megpróbálta utánozni ezt a hardveres funkciót az érintőképernyő segítségével, de ez sosem sikerült valami túl jól. Az opció eltüntetése teljesen érthetetlen, hiszen a forgatható lünetta nem befolyásolja az adott készülék vízállóságát, vagy annak strapabírását, ráadásul egyedülálló funkció volt az okosórák világában, így teljesen érthetetlen, hogy a dél – koreai jártunk miért akarja nyugdíjazni azt. Ezúttal reménykedünk abban, hogy a megbízható szivárogtató talán mégiscsak téved.

Ezt a hiányosságot leszámítva egészen impozáns készüléknek ígérkezik a Samsung Galaxy Watch 5 Pro. A házát úgy tudni, hogy titán mellett zafírüveg fogja alkotni, az energiaellátását 572 mAh kapacitású akkumulátor végzi majd, illetve az sem lehetetlen, hogy fel lesz szerelve egy hőmérővel is, amely a felhasználó testhőmérsékletét fogja monitorozni. A Samsung prémium okosórái tavaly a hajlítható mobilok társaságában debütáltak, nagy valószínűséggel idén is így lesz. Ez azt jelenti, hogy a Galaxy Watch 5 modellek valamikor kora augusztusban jelenhetnek meg.

Forrás: Ice Universe