Újabb részletek derültek ki a Samsugj Galaxy Fit 3 kapcsán

Már egy ideje tudunk arról, hogy a Samsung a színfalak mögött fejleszti a nagyjából három évvel ezelőtt debütált Galaxy Fit 2 okoskarkötő utódját. A készüléket nemrég tesztelte a BIS és a TUV Rheinland, a nyilvános dokumentumokból pedig kiderül néhány eddig ismeretlen részlet a készülék jellemzőiről.

Az okoskarkötő létéről egy korábbi szivárgásnak köszönhetően tudunk, amely előzetes képeket is tartalmazott a Samsung Galaxy Fit 3-ról. Ezeknek hála derült ki, hogy méretesebb képernyőre, oldalsó fizikai gombra, az elődhöz hasonló, de azért egy kicsit finomított formatervre lehet számítani. A BIS tanúsítványi dokumentumaiból kiderül, hogy a készülék az SM-R390 modellszámmal bír, és mivel ez a hatóság az indiai kütyük forgalmazásáért felel, biztosra vehető, hogy Indiában is kapható lesz a készülék, méghozzá hamarosan.

A TUV Rheinland tanúsítványi irataiból pedig felbukkan néhány további részlet a készülékben lévő komponensekről. Példának okáért most már ismert a Samsung Galaxy Fit 3 akkumulátorának kapacitása, a karkötőt egy 200 mAh kapacitású telep működteti majd, amely 41 mAh-val nagyobb, mint amekkorát a Galaxy Fit 2 esetében alkalmaztak. A listázás még azt is felfedi, hogy a készülék támogatni fogja az 5 wattos töltést. Ennél több nem derül ki a BIS és a TUV Rheinland adatlapjaiból, amelyeket a MySmartPrice csapata szúrt ki.

Azért tippjeink akadnak. Például a Samsung felszerelheti a készüléket GPS modullal, ami az előző generációból kimaradt, pedig már akkor is üdvözöltük volna a beépített helymeghatározást. A másik érdekesség pedig, hogy a Samsung Galaxy Fit 3 rtOS helyett Android alapú rendszerrel kerülhet forgalomba, beépített, a felhasználó számára hozzáférhető háttértárral, offline zenehallgatással kiegészítve.

Azt egyelőre nem tudni, hogy az okoskarkötő mennyibe kerülhet, de szinte bizonyos, hogy drágább lesz, mint a Galaxy Fit 2. Hogy a Samsung mikor tervezi leleplezni a készüléket, az most még egy remek kérdés, de ha így elkezdenek gyűlni a tanúsítványok, valószínűleg nem kell már sokat várni a Samsung Galaxy Fit 3 bemutatására.

Forrás: Sammobile