Újabb modellekre tölthető a One UI Watch 6 béta

A Samsung Galaxy Watch 5 és 4 okosórák tulajdonosai most kipróbálhatják az új One UI Watch 6 szoftverfrissítést a hivatalos megjelenés előtt. Ez a lehetőség eddig csak a Watch 6 felhasználók számára volt elérhető, de a Samsung most kibővítette a béta verzióhoz való hozzáférést.

Nyilván ez egy béta verzió, ami messze van a végleges változattól, de betekintést enged a közelgő szoftverfrissítésbe, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy visszajelzést adjanak a Samsungnak. Érdemes megemlíteni, hogy nem minden Watch 5 és 4 variáns jogosult a béta verzióra, bizonyos spéci modellek ki vannak zárva. Ezenkívül a béta verzió csak a Bluetooth modellekhez érhető el, az LTE változatokhoz sajnos nem, de ez a Watch 6 esetében is így volt. A korlátozások okait nem részletezte a Samsung.

A One UI Watch 6 számos figyelemre méltó változást és fejlesztést vezet be. Ezek közé tartozik a Galaxy AI integráció az alvásmonitorozással, amely átfogóbb képet nyújt a felhasználóknak az éjszakai pihenésükről. Egy másik hasznos kiegészítés a csippentéses gesztus használata a képernyőn az elemek kiválasztásához, ami korábban csak a kisegítő módban volt lehetséges.A One UI Watch 6 bétát a Samsung Members alkalmazás segítségével telepíthetik az érdeklődők.

Forrás: PhoneArena