Újabb képeken a Samsung Galaxy Watch 7 és a Galaxy Watch Ultra

Két hét múlva megtartják a Samsung következő Unpacked eseményét, ami zsúfolva lesz termékekkel. A legújabb hajlítható okostelefonok és csúcskategóriás táblagépek mellett megérkezik a Samsung Galaxy Watch 7 széria és a Galaxy Watch Ultra, amely az egyszerre szögletes és kerek dizájnjával az ultraprémium kategóriában igyekszik szerencsét próbálni. Most az okosórákról újabb renderelt képek kerültek napvilágra az X-en tevékenykedő Evan Blass szivárogtatónak köszönhetően.

A Samsung Galaxy Watch Ultra robusztus kialakítást kap, amelynek részét képezi majd a zafírüveg és a titán is. Mint látható, három fizikai gomb kerül a készülékre, amelyek közül az egyik egy forgatható koronának tűnik. Maga a megjelenítő kör alakú, ám mégis egy négyzetes kialakítású tokba kerül. A furcsa dizájn biztosan sokaknak be fog jönni. A Samsung Galaxy Watch 7 ehhez képest jóval letisztultabb, körkörös dizájnnal rendelkezik, amely igazodik az elődök formatervéhez.

A Galaxy Watch 7 készülékek direkt folytatásai lesznek az elmúlt évek során bemutatott Samsung okosóráknak, Wear OS operációs rendszerrel és rengeteg hasznos funkcióval, amelyek között ott lesz a Galaxy AI is. Ami pedig a Samsung Galaxy Watch Ultrát illeti, egyértelmű, hogy az Apple Watch Ultra okosórák kihívójáról van szó, amely bár az egyik, ha nem a legdrágább viselhető eszköze lesz a Samsungnak, még mindig kedvezőbb árazást fog kapni, mint az almás kihívó. Ne feledjétek, a legújabb Samsung termékek július 10-én érkeznek, leleplezésükre Párizsban kerül sor.

Forrás: GSMArena