Újabb képeken a Samsung Galaxy Fit 3 okoskarkötő

Lassan három éve nem érkezett új Samsung okoskarkötő, de a 2020-ban bemutatott és a gyártó szerint mai napig népszerű Galaxy Fit 2 hamarosan megkapja folytatását. Korábban már láthattunk képeket a készülékről, ezeket most újabbak követték, amelyek alapján már tudni, hogy azt milyen színekben lehet majd megvásárolni.

A Samsung Galaxy Fit 3 szürke és fekete árnyalatokban kerül majd forgalomba, vagyis egyelőre úgy néz ki a dél-koreai cég nem kedvez a rikító színek rajongóinak. A dizájn ugyanolyan mint a korábbi képeken, a megjelenítő továbbra is téglalap alakú lesz, ráadásul a szóbeszédek szerint ezúttal nagyobb lesz a panel, mint a három évvel ezelőtti kiadáson. A jobb oldalon fizikai gombot és egy mikrofont is látni.

A Samsung Galaxy Fit 3 szilikon szíjjal fog megjelenni, és nagyjából a megszokott egészségkövetési és fitnesz funkciókat biztosítja majd. Az elérhető opciók között ott lesz az alvásmonitorozás, a lépésszámlálás, és persze a pulzusmérés is. Ilyen lehetőségek nélkül már nem is lenne okoskarkötő egy okoskarkötő, egyes feltételezések szerint a készülék saját, beépített GPS modult is kaphat, ami korábban nem képezte részét az elődök felhozatalának.

Az értesülések szerint a Samsung Galaxy S24 modelleket jövő év januárjában mutathatják be a nagyérdemű előtt, és vannak olyan vélemények, melyek szerint a Galaxy Fit 3 okoskarkötő is velük együtt debütálhat. Ez most még leginkább spekuláció, de mivel a Samsung zászlóshajóinak leleplezése már itt van a nyakunkon, hamar kiderül majd, hogy mennyire megalapozott.

Forrás: GSMArena