Tényleg megvariálhatják a Samsung Galaxy Watch 5 szériát

Napvilágra kerültek a Samsung Galaxy Watch 5 órák kódnevei, amelyek alapján azt feltételezhetjük, hogy a Samsung igencsak meg fogja variálni a sorozat idei felhozatalát. Ezek a bizonyos kódok arra utalnak, hogy lesz egy Pro modell is a szériában, bár a készülék végső neve még változhat a megjelenésig.

A kódnevek a GalaxyClub gyűjtésének köszönhetően váltak nyilvánossá, és így festenek: Heart-S, Heart-L és Heart-Pro. Az első vélhetően az óra legkompaktabb változatát takarhatja, vagyis a Galaxy Watch 5 40-42 mm-es kiszerelését. A készülék modellszáma az SM-R90x lehet. Ez alapján a másik kódnév, vagyis a Heart-L a nagyobb méretű órára utal, vagyis ez lehet a 44 vagy netán 46 mm-es variáns, ami végül az SM-R91x modellszámmal jelenhet meg.

A GalaxyClub szerint az utolsó kódnév, vagyis a Heart-Pro az SM-R92x modellszámú harmadik tagot takarja, de hogy ez a modell végül tényleg a Pro utótagot kapja-e, az egyelőre pletykaszinten sem tisztázott. Könnyen lehet, hogy a készülék végül Samsung Galaxy Watch 5 Ultra néven kerül majd a boltok polcaira, ám a bennfentesek szerint csak egyetlen méretben lesz elérhető.

Mindegy hány tagja lesz a Samsung Galaxy Watch 5 sorozatnak, ha hihetünk az eddigi híreknek, akkor még a legkisebb méretű változat is nagyobb akkumulátorral jön, mint korábban. Ez az óra egy 247 mAh-s, a nagyobb méretű pedig egy 276 mAh-s teleppel lesz felszerelve, amennyiben hihetünk a SafetyKorea értesüléseinek. A Samsung Galaxy Watch 5 okosórák valamikor a nyár végén, ősz elején jelenhetnek meg.

Forrás: Sammobile