Renderelt képeken a Xiaomi Watch 2 Pro

Nemrég hallhattunk híreket egy érkezőfélben lévő Xiaomi okosóra kapcsán, konkrétan a Watch S3-ról van szó, most viszont ismét feltűnt egy másik modell, a Watch 2 Pro. Úgy látszik a kínai cég keményen dolgozik prémium viselhető eszközein, hogy azok méltó kihívói lehessenek az Apple és a Samsung készülékeinek. A Xiaomi Watch Pro most renderelt képeken pózol, ráadásul több jellemzője is kiszivárgott.

Az okosóra az értesülések szerint 400 eurós áron (~ 151 ezer Ft) kerülhet forgalomba nálunk az Öreg Kontinensen, vagyis nem az olcsóbb ajánlatok közé fog tartozni, de a most kiszivárgott jellemzők nagyjából magyarázzák is a magasabb összeget. A Xiaomi Watch 2 Pro 1,43 colos AMOLED kijelzővel lesz felszerelve, ami támogatni fogja az Always On Display-t, illetve kap majd néhány igazán exkluzív óralapot, bár, hogy ez konkrétan mit jelenthet, egyelőre nem tudni.

Az okosóra rozsdamentes acélból öntött tokot és forgatható keretet kap, vagyis igencsak hasonlítani fog a Samsung Galaxy Watch 6 Classicra. A készülék Bluetooth mellett LTE csatlakozással is rendelkezni fog, ami arra utalhat, hogy a korábban kiszivárgott Watch S3 és ez talán ugyanaz a készülék. Vagy talán ugyanaz az okosóra, de egyes piacokon eltérő elnevezéssel kerülhetnek a boltok polcaira? Sem az egyik, sem a másik nem hangzik hihetetlennek a Xiaomi esetében.

A Xiaomi Watch 2 Pro az egészség őrzője lesz, mivel felszerelik pulzusmérés és véroxigénszint-mérés mellett testösszetétel-elemzéssel, alvásmonitorozással, illetve rengeteg sport üzemmód áll majd rendelkezésre, hogy hatékonyabban mehessenek az edzések. Mint a képeken látható, kétféle színben lehet majd beszerezni a készüléket.

Az egyiket barna bőrszíjjal, a másikat pedig fekete gumi pánttal lehet majd megvásárolni. Egyelőre fogalmunk sincs, mikor érkezik a Xiaomi Watch 2 Pro, de ha ez ugyanaz a készülék, ami a minap kiszivárgott Watch S3 néven, akkor könnyen előfordulhat, hogy a Xiaomi 14 okostelefonok társaságában debütálhat. Azokról meg azt beszélik, hogy idén hamarabb, december helyett november elején mutatkozhatnak be a nagyérdemű előtt.

Forrás: GSMArena