Naruto kiadást kapott a Montblanc Summit 3

Mi is beszámoltunk arról, hogy a kifejezetten luxus kategóriás órákkal foglalkozó Montblanc bemutatott egy Wear OS 3 rendszert futtató készülékeket a nyáron, ez volt a Summit 3. Durva árcédulával érkezett az óra, ami most egy Naruto kiadást is kapott, ami minden bizonnyal elnyeri majd a népszerű anime rajongóinak szívét.

Az okosóra bemutatójának apropója az anime sorozat 20 éves évfordulója, az okosórát ezen jeles alkalomból mutatták be.

Hardveres tekintetben továbbra is ugyanarról a Qualcomm Snapdragon Wear 4100 lapkakészlettel felszerelt készülékről van szó, mint eddig, változtatásokat csupán a külsőn eszközöltek a Montblanc munkatársai.

Újradolgozták az óra házát, és új vésetek kerültek a fizikai gombok és a digitális korona köré. Az óra bőrből készült szíját mindenféle Narutós szimbólumok borítják, a felülete belül narancssárga, és a varrás is kívül.

Igazából azoknak is csinos lehet az okosóra, akik annyira nem rajongói a japán rajzfilmnek, mert tagadhatatlanul jól mutat.

A többi jellemző, mint ahogyan írtuk, nem lett módosítva, vagyis továbbra is egy 1,28 colos AMOLED megjelenítő, 1 GB RAM, valamint 8 GB háttértár áll rendelkezésre, a már említett, kifejezetten okosórák belsejébe fejlesztett Snapdragon chipset mellett.

A Montblanc Summit 3 Naruto kiadása 1450 eurós, vagyis cirka 591 ezer forintba kerül és a gyártó hivatalos oldaláról lehet majd beszerezni. Ti szeretitek a Narutót?

Forrás: GSMArena