Az Amazfit Pop 3S lesz a gyártó eddigi legnagyobb okosórája

Az Amazfit hamarosan piacra dobja az eddigi legnagyobb okosóráját, ami a Pops 3S lesz. A nagyság ezúttal leginkább a megjelenítő méretén értendő, a készülék ugyanis egy 1,96 hüvelykes AMOLED képernyővel lesz felszerelve, de nem csupán ezért lehet érdekes az ázsiai gyártó okosórája.

Kapunk tehát egy megjelenítőt, amely 1,96 colos, a panelen 410 x 502 pixel sorakozik, ami 330 ppi-s pixelsűrűséget eredményez. Ennél csak kisebb, illetve szerényebb felbontású okosórák vannak az Amazfit kínálatában. A képernyő téglalap kialakítású lesz, vagyis egy kicsit az Apple Watch-okat idézi, de ez azért jó, mert így több szöveget is képes lesz megjeleníteni.

Az okosóra mellé 304 szériás rozsdamentes acél pánt jár, a készülék fizikai gombjai is rozsdamentes acélból készülnek. A megjelenítőt 2.5D-s üveg védi majd és már alapból 100-nál is több óralap közül választhatunk, hogy még inkább személyre szabhassuk a felhasználói élményt. Igen, van Always-On-Display funkció is.

Mivel a készülék beépített mikrofonnal és hangszóróval is fel lett szerelve, képes lesz Bluetooth kapcsolaton keresztül fogadni a bejövő hívásokat, illetve annak sincs semmilyen akadálya, hogy mi hívjunk másokat.

Lesz külön applikáció a névjegyeknek, ebben megtalálható lesz a híváselőzmények listája, illetve lesz benne egy tárcsázó. A mikrofon és a hangszóró arra is alkalmas, hogy működésre bírjuk a digitális asszisztenseket.

Az egészségkövetés is részét képezi az Amazfit Pop 3S repertoárjának, véroxigénszint-mérés, pulzusmérés, alvásmonitorozás, illetve 100-nál is több sport üzemmód a jövendőbeli tulajdonosok rendelkezésére. Az okosóra egyetlen feltöltéssel állítólag 12 napig is lazán üzemel, nyilván kikapcsolt Always-On-Display funkció mellett.

A készülék hamarosan megjelenik, a gyártó indiai oldalán már fent van a saját oldala. Hogy aztán ezen a régión kívül megjelenik-e, azért nagyon jó kérdés, illetve a vételár sem ismert még ebben a pillanatban, de valószínűleg hamarosan választ kapunk mindenre.

Forrás: GSMArena