Nagyon klassz a Huawei Watch GT 3 Pro hivatalos kicsomagoló videója

A napokban lépett nemzetközi vizekre a Huawei Watch GT 3 Pro okosóra, amelyet további viselhető készülékek követtek, ráadásul a csinos és jól felszerelt kiegészítő nálunk, Magyarországon is forgalomba kerül. Nem szeretnék senkit untatni azzal, hogy újra bemutatjuk az órához kapcsolódó technikai részleteket, helyette inkább egy hivatalos kicsomagoló videóval kedveskednék így péntek alkalmából, amelyen szinte minden létező szögből megcsodálhatjuk azt.

A részleteket korábban már megírtuk, az okosóra nem csupán pulzusmérés és lépésszámlálás, vagy alvásmonitorozás funkcióval szolgálja gazdáját, de fel lett szerelve EKG-val is, a Bluetooth telefonálás, a beépített navigáció, és a 100 sport üzemmód pedig már csak hab a tortán. A Huawei Watch GT 3 Pro kétféle méretben, 46 és 43 mm-es átmérővel, titán és kerámia borítással kerül forgalomba, mindkét variáns esetében olyan AMOLED kijelzővel felszerelve, amely napfényben is kiválóan olvasható.

Üzemidő tekintetében is kiválóan teljesít az okosóra, amely a 46 mm-es verzió esetében nagyjából két hét, a hölgyeknek készült 43 mm-es kiadás pedig akár egy hétig is húzza egyetlen feltöltéssel. Nem is szaporítanánk tovább a szót, a videón a kerámia burkolatú változat látható, amelyben egyszerre testesül meg a magas szintű mérnöki -, és formatervezés.

Forrás: HuaweiCentral