Mindössze 1000 darab kerül forgalomba a Sony ultralimitált okosórájából

Hamarosan bemutatják a japán szuperhős mozit, a Shin Ultramant, amelynek tiszteletére egy ultralimitált okosórával készül a Sony. A készülék a Sony Wena 3 Ultraman Edition névre hallgat, és mindössze 1000 példányban kerül majd forgalomba, így akárkinek nem ékesítheti csuklóját a rendhagyó újdonság.

Az okosóráról már messziről látszik annak prémium mivolta, amelyet csak tovább fokoz az ezüstös-szürke fém keret, és a letisztult, egyszerű dizájn. A három mutató a film elemeit idézi, ha nem hallottál volna róla, talán érdemes csekkolni, pláne ha kedveled a japán mozikat, animéket és hasonlókat.

Az okosóra hátoldalán szintén tematikus logó, illetve egy egyedi szériaszám látható, amely azonosítja az adott készüléket. A Sony ötvözi az Ultraman arcára emlékeztető, fémből öntött lünettát egy vastag, remek minőségűnek tűnő gumiszíjjal, így az óra áramvonalas formát kap, amely a jövő és az univerzum végtelenségének érzetét kelti, miközben mindvégig megmarad modernnek.

Az extravagáns és egyedi külsőt leszámítva a Sony Wena 3 Ultraman Edition mégiscsak egy okosóra, és nagyjából ugyanazokat a hardveres jellemzőket hozza, mint a japánok eredeti készüléke. Össze lehet párosítani egy okostelefonnal, és jelezni fogja az értesítéseket, annak rendje és módja szerint. A szokásos egészségkövetéssel kapcsolatos funkciók mellett – pulzusmérés, lépésszámlálás stb. – NFC chipet is kapunk, ami így fizetésre alkalmassá teszi a tartozékot.

A Sony okosórája olyan beépített akkumulátorral rendelkezik, ami egyetlen töltéssel akár három évig is képes működtetni a készüléket. Mondjuk van egy külön modul, ami a kijelzőt és a szenzorokat kezeli, ezt érdemes 24 óránként ellátni energiával. Az óra már fent van a Sony japán oldalán, és ahhoz képest, mennyire ritka darab lesz, egészen tűrhető áron kínálják. A limitált modell nem lesz elérhető 2022 novemberéig, de aki foglalni akár magának egyet, talán még megteheti, 523 dollárnak, vagyis cirka 187 ezer Ft-nak megfelelő helyi pénzért.

Forrás: GizmoChina