Megérkezett a Huawei Watch 4 Pro Space Edition Európába

Szóval a minap Dubajban tartott a Huawei egy nagyszabású eseményt, amelynek keretében rengeteg terméket bejelentettek az európai piacra is. Debütált többek között a Huawei Watch Fit 3, de nem ez volt az egyetlen okosóra, amely tiszteletét tette a rendezvényen. Megérkezett a Watch 4 Pro Space Edition is, illetve a Watch GT 4 kapott egy új, zöld kiszerelést.

A Huawei Watch 4 Pro Space Edition jellegzetes kétszínű nanokristályos kerámia lünettát kapott. A kijelző megtartja elegáns enyhe ívét, amelyet most gyémántszerű karbon bevonattal láttak el, így a felület elvileg kétszer olyan ellenálló a karcolásokkal szemben, mint korábban.

Az okosóra egy 22 mm-es szabványos szíjjal érkezik, amely szürke titánból van. A specifikációkat nem variálta a gyártó, tehát megmaradt az eSIM támogatás, az 5ATM minősítésnek megfelelő vízállóborítás, illetve az 1,5 hüvelykes LTPO AMOLED képernyő is.

A Huawei Watch 4 Pro Space Edition 650 eurós áron kerül forgalomba az öreg kontinensen, ami nagyjából 253 ezer forintot jelent. A készüléket már meg lehet vásárolni a Huawei hivatalos online üzletéből, a többi kiskereskedőnél május 22-től tudjuk majd beszerezni.

Ezentúl a Watch GT4-et zöld szíjjal is meg lehet vásárolni,  de ez az opció kizárólag a 41 mm-es változat mellé lesz elérhető. A fluoroelasztomer pántot úgy tervezték, hogy könnyebben tisztítható legyen, mint a hagyományos gumiszíj. Az óra tokja, amely fehér, rozsdamentes acélból készül, remekül kiegészíti az élénk árnyalatban pompázó szíjat.

A Huawei munkatársai megerősítették, hogy a zöld változatot a 41 mm-es verzióhoz azért készítették, mert a nagyobb méretű variáns rendkívül népszerű volt ezzel a színnel. A zöld árnyalatban tündöklő Huawei Watch GT4 41 mm 250 eurós, vagyis nagyjából 97 ezer forintos áron kerül forgalomba Európában.

Forrás: GSMArena