GPS navigációval debütált az Amazfit Bip 3 Pro

Nagyjából két héttel ezelőtt mutatták be a brazil vásárlóközönségnek az Amazfit Bip 3 okosórát, amely most végre globálisan is megjelenik egy másik készülék társaságában. A Bip 3 Pro nagyjából ugyanazokat a funkciókat kínálja, ám egy fontos extrával kiegészítve, ez az okosóra ugyanis beépített GPS navigációval is fel lett szerelve.

Az okosóra 1,69 hüvelykes, 240 x 280 pixeles felbontással rendelkező, téglalap alakú képernyővel rendelkezik, amelynek takarásában egyebek mellett BioTracker 2 PPG biometrikus szenzor teljesít szolgálatot. Az érzékelő felel a véroxigénszint-mérés és a pulzus követése mellett a stresszszint méréséért is. A készülék 60 beépített sport üzemmóddal rendelkezik, külső borítása pedig 5ATM minősítésnek megfelelően áll ellen a vízzel és a porral szemben.

A Bip 3 Pro burkolat alatt egy 280 mAh kapacitású akkumulátor található, amely a gyártói leírások értelmében képes biztosítani átlagos felhasználás mellett a nagyjából 14 napos üzemidőt. Az okosóra mellé fejlesztett Zepp alkalmazás elérhető minden legalább Android 7.0 vagy iOS 12.0 operációs rendszert futtató mobileszközre.

Az Amazfit Bip 3 Pro 69,99 dolláros áron kerül forgalomba, első körben az indiai vásárlók juthatnak hozzá, de hamarosan más régiókban is értékesíteni kezdhetik a készüléket. Az okosóra fekete, rózsaszín és krémszínű festéssel lesz kapható. Az indiai forgalmazás a helyi Amazon oldalon keresztül történik.

Forrás: GSMArena