Lesz Samsung Galaxy Watch 7 Ultra modell, képek is vannak róla

A Samsung Galaxy Watch 7 széria hamarosan debütál, az okosórákat egy júliusi rendezvényen fogják bemutatni a hajlítható Galaxy Z Fold és Z Flip modellek legújabb generációjával együtt. Úgy néz ki, hogy a sorozatnak lesz egy Ultra kiadása is, amit most kiszivárgott rendereken is megnézhetünk. 

Ez a készülék kicsit olyan, mint a spanyol inkvizíció, senki nem számított rá, de a jelek szerint mégis érkezni fog. A formaterv a szögletest és a kör alakút keveri, vagyis a test maga téglalap alakú, míg a megjelenítő és a forgatható keret kerek kialakítást kap.

A rendereken egy harmadik, szintén kerek fizikai gombot is látni a megszokott bekapcsoló és vissza billentyűk mellett. Fogalmunk sincs, hogy ez milyen célt szolgálhat, de vélhetően erről a rejtélyről is lehull a lepel, ha más nem a júliusi Unpackeden, amikor bemutatják az okosórákat.

A képeken egy méretesebb hangszóró rácsot is látni, illetve a szenzorok is új elrendezést kaptak. A pánt és a test közötti kapcsolat még összefüggőbbnek látszik, majdnem mintha a tokból nőne ki a szíj. A kijelző mérete nemigen változik, vagyis marad az 1,5 hüvelykes képátló, akárcsak a jelenlegi Watch 6 Classic esetében, és szemlátomást a 47 mm-es tok is adott. A korábbi jelentések frissített lapkakészletet, hosszabb üzemidőt, vércukorszint mérést jósoltak az új generációnak, most, hogy látjuk ezt az új modellt, nem tudni, hogy ezeket minden Galaxy Watch 7 óra megkapja, vagy csak ez a bizonyos Ultra variáns.

Könnyen előfordulhat,  hogy a pletykákban végig erről a készülékről volt szó, vagyis a legvagányabb fejlesztéseket ennek a modellnek tartogatja a Samsung. Akárhogy is, nagyon úgy fest, hogy a dél koreai gyártó szeretne letenni az asztalra egy méltó kihívót az Apple Watch Ultrával szemben. Kíváncsian várjuk, ez mennyire sikerül nekik.

Forrás: GSMArena