Leleplezték a Redmi Watch 3 Active okosórát a globális start előtt

A Xiaomi hamarosan globálisan is bevezeti a Redmi Watch 3 Active okosórát, amely szemlátomást a Watch 3 Youth Edition egy alternatív verziója. A készülék egyebek mellett 1,83 hüvelykes megjelenítővel, akár 12 napos üzemidővel, valamint szemrevaló, letisztult formatervvel rendelkezik.

A Xiaomi szépen csendben felrakta globális oldalára a Redmi Watch 3 Active okosórát, jelezve, hogy a készülék hamarosan nemzetközileg is megjelenik. A gyártó egyelőre nem publikálta az óra árát, de az valószínűleg 39,99 dolláros áron kerül majd forgalomba. Maga a készülék nagy valószínűséggel nem egyéb, mint a Redmi Watch 3 Youth Edition globális piacra szánt változata.

A készülék 1,83 hüvelykes LCD megjelenítővel lett felszerelve, amelyen 240 x 280 pixel sorakozik. A gyártó azt állítja, hogy a panel maximális fényereje 450 nit, ezt leszámítva a kijelző jellemzői egyelőre ismeretlenek. A 47 mm-es tokkal rendelkező okosóra belsejében 289 mAh kapacitású akkumulátor található, amely használattól függően 8-12 napos üzemidőt biztosít.

Habár az okosóra GPS és NFC funkciókkal nem bír, pulzusmérés, véroxigénszint-mérés, alvásmonitorozás lehetőségeket egyaránt felkínál. A Redmi Watch 3 Active külső borítása megfelel az 5ATM minősítésnek, és mivel a gyártó felszerelte beépített mikrofonnal és hangszóróval, egy párosított okostelefon segítségével hívásokat indíthatunk, fogadhatunk, Bluetooth kapcsolaton keresztül.

Az okosóra több, mint 200 számlapot, és legalább 100 sport üzemmódot támogat, de mivel az egy zárt rendszert futtat, nem tudunk további alkalmazásokat és óralapokat letölteni rá. Ha szeretnél a készülékről többet tudni, akkor érdemes ellátogatni a Xiaomi hivatalos weboldalára!

Forrás: NotebookCheck