Legalább féltucatnyi szíjjal lesz kapható a Google Pixel Watch

Friss értesülések szerint a valamikor ősszel megjelenő Google Pixel Watch okosóra legalább hét különböző szíjjal fog megjelenni, vagyis ebben is hasonlítani fog kicsit az Apple okosórájához. Persze nem biztos, hogy mindegyik opciót meg lehet majd venni az első körben, de azért örömteli, hogy nem csupán a készülék leleplezésekor megmutatott szilikon szíj lesz az egyetlen választható lehetőség. 

A legújabb értesülések szerint a készülékhez készíteni fognak legalább kétféle bőr szíjat, lesz egy láncszemes kialakítású, egy szövetből készült, valamint a már látott szilikon megoldás is ott lesz a választható opciók között. Az Apple óráját idéző milánói és nyújtható pánt is lesz a választékban, állítják a hírek forrásai. Azt egyelőre nem tudni ezeket mind megkapjuk-e már az okosóra startjakor, vagy egyes típusok majd csak később lesznek hozzáférhetőek, illetve arról sem tudni semmit, hogy most akkor ezeket a szíjakat a Google vagy egy külsős partner készíti majd.

A prémium szíjakat ugyanazokban a színekben lehet majd beszerezni, mint amilyenekben magát a Google óráját, vagyis példának okáért a milánói pánt ezüst, fekete és arany árnyalatokban lesz majd kapható. Minden a szíjakkal kapcsolatos részlet tehát nem ismert, viszont már kikerült az internetre egy útmutató, hogyan lehet majd cserélni az okosórán a pántot. Első blikkre kicsit bonyolultabbnak tűnik a dolog, mint egy Apple Watch esetében, az óra tokját meg kell dönteni, majd ezután lehet csatlakoztatni a szíjat a készülékhez.

Akárhogy is, ha a Google komolyan gondolja az okosóra szegmensben való megjelenését, akkor a többféle lehetséges szíj biztosítása valóban egy szükséges húzás lesz a részükről. Másként nem lehetne felvenni a versenyt az olyan hihetetlenül sokféleképpen testreszabható, színes termékekkel, mint amilyen az Apple Watch maga. Ti milyen szíjat vennétek a Google okosórája mellé?

Forrás: PocketLint