Klassz újdonságokkal érkezett az Amazfit T-Rex 2 frissítése

Új frissítés érkezett az Amazfit T-Rex 2 okosórához, a 9.54.5.1-es szoftver mindenféle újdonságokkal és javításokkal bír, érdemes telepíteni, ha birtoklod az említett készüléket. Kerékpáros követés és téli sportokra specializálódott navigációs funkciók mellett rengeteg minden optimalizáltak a fejlesztők. 

Az okosóra mostantól támogatja a kerékpáros számítógépeket, vagyis ezeket közvetlenül lehet majd csatlakoztatni a T-Rex 2-höz. Téli sportokhoz, síeléshez és snowboardozáshoz útvonalakat és navigációs funkciókat kapunk. Pontosabb lett az időmérés, például egy edzés időtartama mostantól 0,01 másodperc pontossággal jelenik meg.

Mindezeken kívül frissült a GPS firmware, javult az aktivitáskövetés, de javultak a felhasználói interakciók is, az edzések közbeni távolságra és teljesítményre vonatkozó emlékeztetők pedig finomhangolást kaptak. Optimalizáltak a lépések követésén, illetve a távolságszámításon, ha olyan alacsonyabb sebességű sportokat kell követni, mint mondjuk az ösvényfutás.

Ha van egy Amazfit T-Rex 2 okosórád, akkor a Zepp alkalmazáson keresztül tudod letölteni az új frissítést. A szoftver terjesztése jelenleg is zajlik, vagyis nem mindenki kapja meg azonnal, az applikáció értesíteni fogja a felhasználókat, ha már elérhető számukra az update. A gyártó részletes instrukciókat biztosít a letöltéshez és a telepítéshez, szóval ezek miatt sem kell aggódni. A gyártó más slágermodelljei, az Amazfit GTR 4, vagy a GTA 4 szintén új szoftvert kaptak a közelmúltban.

Forrás: NotebookCheck