Kiszivárgott a Google Pixel Watch várható ára

Most már ha az istenek és úgy akarják, idén ősszel bemutatásra kerül a régóta várt Google Pixel Watch okosóra. A készülékről elég sok mindent lehetett hallani, lényegében ismert a formaterve, sőt, valaki anno még egy prototípust is elhagyott. Amit eddig pletykaszinten sem lehetett tudni, az a várható ár, de végre ez a fontos információ is napvilágra került. Maradjunk annyiban, hogy nem lesz olcsó.

A 9to5Google csapatának köszönhetően most már mi is tudjuk, hogy az LTE modemmel szerelt Google okosóra 399 dollárba fog kerülni, amikor majd megjelenik. Reményeink szerint erre még az idén sort kerítenek, nagy valószínűséggel a Pixel 7 modellek debütálásakor. Sajnálatos módon a további variánsok várható árát nem közölték a kollégák, így aztán csak spekulálni tudunk. Egy LTE modemmel nem rendelkező Google Pixel Watch ára valahol 299 és 349 dollár között alakulhat.

Ezek egyáltalán nem nevezhetők csekély összegeknek, de azért azt érdemes megemlíteni, hogy az Apple Watch Series 7 LTE kapcsolódási lehetőségek nélkül kerül 399 dollárba, vagyis a Google készüléke nem gyengén lesz versenyképes az almás kihívó ajánlatához viszonyítva. A nagy konkurens sokkal inkább a Samsung Galaxy Watch 5 lesz, mert az az óra LTE kapcsolódási lehetőségekkel felvértezve már 329 dollárért beszerezhető. Szóval nekik az Apple helyett inkább a Samsung miatt lesz félnivalójuk, feltéve, hogy ez az ár valós.

Egyébként ha úgy vesszük, már a Google is kínál olcsóbban okosórát, az általuk felvásárolt Fitbit márka nemrégiben mutatott be egy új készüléket. A Sense 2 mindössze 299 dollárba kerül, viszont teljesen más a célközönsége és Wear OS operációs rendszerrel sem lett felvértezve. A Google eddig egyetlen egy értesülést, szóbeszédet sem kommentált, az okosóra bemutatójának dátumát sem publikálta. Nagy valószínűséggel a Pixel 7 telefonok társaságában érkezhet az óra, ezeket valamikor szeptember végén, október elején leplezhetik le.

Forrás: AndroidAuthority