Kiszivárgott a Google Pixel Watch 2 európai árazása

Már csak pár nap választ el bennünket a Google Pixel 8 okostelefonok és a Pixel Watch 2 okosóra bemutatásától, és egy megbízható bennfentes pedig idő előtt leleplezte utóbbi várható árát az európai régióban. Az összegek mellett a választható színeket is élénk tárták.

A friss értesülések többek között Roland Quandt tollából, jobban mondva billentyűzetéből származnak, és amennyire a bennfentes tudja, a Pixel Watch 2 az Egyesült Királyságban 349 fontba fog kerülni, vagyis csak 10 fonttal lesz drágább, mint az elődje. Ez az összeg amúgy nagyjából 156 ezer forintot jelent, na persze nem mintha számítani lehetne a készülék magyarországi forgalmazására, hiszen a korábbi modell sem jutott el hozzánk, de a Pixel mobilok értékesítése is várat magára.

Ez persze nem jelenti azt, hogy máshol, máshonnan ne lehetne beszerezni ezeket a termékeket. A fentebb említett vételár esélyesen a Bluetooth változatra érvényes, vagyis az okosóra versenyképes ajánlat marad az olyan modellek mellett, mint a Galaxy Watch 6, vagy a TicWatch Pro 5. Ugyanakkor azt is érdemes észben tartani, hogy a nemrég megjelent Xiaomi Watch 2 Próhoz viszonyítva a Google készüléke sokkal többe fog kerülni, és az sem egy megvetendő ajánlat Qualcomm Snapdragon W5 Gen 1 processzorral a belsejében.

A választható színek

Egy másik szivárogtató szerint az EU-ban az okosóra 399 euróért lesz kapható, ami nagyjából 154 ezer forintot jelent, vagyis 20 eurós drágulásra lehet számítani az első Google okosórához képest. Az LTE modemmel szerelt variáns ennél többe, 449 euróba kerülhet, ami cirka 174 ezer forint a jelenlegi árfolyamok mellett.

Az előzetes információk értelmében négyféle színben lehet majd az órát megvásárolni: fekete, krém, zöldes és ezüstös árnyalatban lehet kiválasztani a viselhető eszközt. A Google Pixel Watch 2 leleplezésére október negyedikén kerül sor, és várhatóan még aznap megkezdődik a készülék előrendelése is. Egyébként az órát bizonyos bizonyos piacokon a Google Pixel 8 mobilok mellé ajándékba fogják adni, azoknak, akik a leghamarabb lecsapnak az okostelefonra.

Forrás: NotebookCheck