A Mobvoi hamarosan beindítja a Wear OS 4 béta programját

A Mobvoi eddig eléggé hitványul kezelte a frissítések kérdését, de úgy látszik, hogy a gyártó hozzáállása megváltozik a jövőben. Nemrég a TicWatch Pro 5 felhasználóknak ajánlották fel, hogy lépjenek be a Wear OS 4 béta programba. Az, akit kiválasztanak, kipróbálhatja a szoftvert még a megjelenése előtt, és a visszajelzéseivel segítheti annak fejlesztését.

A Mobvoi bejelentette a Wear OS 4 béta programot a TicWatch Pro 5 okosórához. A gyártó felhasználókat gyűjt maga köré egy online kérdőív segítségével, amelyet a Facebook csoportjában osztott meg. A felhasználók április 30-ig csatlakozhatnak, és a sikeres jelentkezőket egy héttel később fogják értesíteni.

Fontos megemlíteni, hogy akik részt vesznek ebben a programban, nem oszthatnak meg információkat a tesztelési időszak alatt külső felekkel, és alá kell írniuk egy titoktartási megegyezést. Az összes felhasználói visszajelzést egy Slack csoporton keresztül fogják begyűjteni.

A Mobvoi nem tett közzé részleteket azzal kapcsolatban, hogy milyen új funkciók és fejlesztések várják a felhasználókat. Ugyanakkor a Wear OS 4 várhatóan egy megújult interfésszel és fejlesztett adatátvitellel kényezteti majd az óra tulajdonosokat, már ha egyszer megjelenik. Az új szoftver egyébként az okosóra üzemidején is javíthat.

Hogy aztán a Wear OS 4 frissítés mikor jut el az összes TicWatch Pro 5 felhasználóhoz, az egy remek kérdés. Az sem tiszta teljesen, hogy a többi Mobvoi készülékhez lesz-e béta program, és ha igen akkor mikor. Mindenesetre úgy tűnik, hogy a gyártó kezdi összekaparni magát, mert nemrég bejelentett egy frissítést az E3, a Pro 3 GPS, és a Pro 3 Ultra GPS modellekhez is.

Forrás: NotebookCheck