Kétféle méretben érkezhet a Google Pixel Watch 3

Immáron második generációjánál jár a Google Pixel Watch okosóra, amellyel alapvetően elégedettek a vásárlók és a szakma is. A jelenlegi felhasználók egyik fő panasza a méretválaszték hiánya, mivel sokan túl kicsinek érzik azt az egyetlen, 41 mm-es változatot, amelyet a keresőóriás eladásra kínál. A jó hír az, hogy az előzetes értesülések szerint a következő változat már többféle méretben is kapható lesz.

A 9to5Google-hoz közel álló források szerint a Pixel Watch 3 már kétféle méretben kerül forgalomba. Az egyik természetesen az eredeti 41 mm-es méret lesz. A másik pedig vélhetően egy nagyobb kialakítás, mert sokan panaszkodnak arra, hogy a jelenlegi egyetlen méret kissé szűkös viselet számukra. Azt sajnálatos módon nem említik, hogy egészen pontosan mekkora lesz ez a másik méret.

A Google Pixel Watch 3 többféle méretben történő forgalmazásának természetesen megvan a maga értelme, hiszen a keresőóriás versenytársai szinte mind kínálnak többféle nagyságú tokot az általuk értékesített viselhető készülékekhez. Sajnos ez a friss szivárogtatás nem megy bele túl sok részletbe, ugyanakkor nyugodtan feltételezhetjük, hogy mindkét méret ugyanazokat a funkciókat biztosítja majd a felhasználók számára.

Az egyetlen különbség a két okosóra között maga a tokméret, illetve a kijelző képátlója lesz. A nagyobb méretű változat esetében persze még számítani lehet egy nagyobb kapacitású akkumulátorra, ami hatással lehet az üzemidőre.

Forrás: GSMArena