Két további színben is elérhető a rejtett kijelzős Garmin Lily

A Garmin Lily okosóra mostantól két új színváltozatban is beszerezhető, az egyik az arany-rózsaszín Sport Edition, a másik pedig az arany-szürke Classic Edition. A rejtett kijelzővel szerelt viselhető eszköz képes nyomon követni a felhasználó pulzusát és véroxigénszintjét, de a valós idejű helymegosztás is a repertoárját gyarapítja.

A Garmin bejelentett két új színvariációt a Lily okosórához. A sportos kiadás már kapható krémarany festésű lünettával és pink tokozattal, szilikon szíjjal, a Classic Edition pedig ugyanezzel a lünettával, valamint szürke házzal és bőrből készült pánttal.

Természetesen a készülék igazából nem egy új modell, eredetileg 2021-ben debütált, az érdekessége pedig az a rejtett érintőképernyő, amely a csukló elforgatásával vagy a megjelenítő megérintésével aktiválható. Maga az okosóra teste 34 mm széles, a készülék nagyjából öt napig bírja egyetlen feltöltéssel.

A Garmin Lily segítségével elérhető a pulzusmérés, a véroxigénszint-mérés, a stressz-szint mérés, az alvásmonitorozás, csekkolható a tulajdonos hidratáltsága, illetve követhető annak légzése.

A Garmin Body Battery energiafigyelő funkciója javaslatot tehet arra, hogy melyik a legjobb időpont a mindennapos munkavégzésre vagy pihenésre. Az előbbire vélhetően a legtöbbünknek volna tippje…

A Garmin Lily-t felszerelték egy úgynevezett Morning Report eszközzel, ami lényegében egy napi összefoglaló, olyan információkkal, mintha naptári események, az önmagunk elé kitűzött fitnesz-célok, illetve az általános energiaszint. Amennyiben az órát egy Android mobillal összekapcsoljuk, válaszolhatunk a szöveges üzenetekre, megoszthatjuk az aktuális helyünket, az általunk kiválasztott kapcsolatokkal.

A Garmin Lily okosóra Sport Edition színváltozatban 199,99 dolláros áron kerül forgalomba, a Classic Edition egy kicsivel többe kerül, ezt a modellt 249,99 dollárért szerezhetjük be, közvetlenül a gyártótól.

Forrás: NotebookCheck