Képeken a Samsung Galaxy Watch Ultra és a Galaxy Ring

Ice Universe szivárogtatónak köszönhetően ismét rávethetjük pillantásunkat a Samsung Galaxy Watch Ultra okosórára és a Galaxy Ring okosgyűrűre.

A Samsung Galaxy Watch Ultra sötétszürke és ezüst színben pompázik, mindkét változatot narancssárga árnyalatú digitális koronával – ilyet még nem láttunk Galaxy Watch okosórákon! Eddig egyik sem volt felszerelve koronával a felületen belüli navigációhoz, erre a célra forgó lünettát lehetett használni a korábbi modelleken; egyeseknél csak virtuálisat, másoknál pedig egy fizikai megoldás is rendelkezésre állt.

Egyébként lehetséges, hogy egyáltalán nem korona az, amit látunk, hanem egy szimpla gomb – egyelőre ezt még nem tudhatjuk biztosan. A téglalap alakú tok a kör alakú kijelzővel együttesen eléggé furcsa látvány, de bőven benne van a siker esélye, az pedig tény, hogy eléggé egyedi.

Ami pedig a Samsung Galaxy Ringet illeti, az okosgyűrűt a töltőtokjában láthatjuk ezen a képen. Ez a bizonyos tok hasonlóan néz ki, mint amit a Galaxy Buds fülhallgatók mellé adnak, annyi eltéréssel, hogy az alsó felén egy oszlop van a gyűrű tartására, a felső részen pedig egy kör, amely segít a gyűrű középre igazításában.

A tokon és magán a gyűrűn is látható egy töltésjelző lámpácska. Amennyiben a tok valóban hasonlít ahhoz, amit a Buds fülhallgatókhoz adnak, akkor az USB-C porton keresztüli vezetékes, és a vezeték nélküli töltési is támogatott lesz.

A Galaxy Ringet hivatalosan a februári MWC kiállításon jelentették be, de a legtöbb részletet a gyártó megtartotta magának. A Samsung csupán annyit erősített meg, hogy a gyűrű 5-9 napos üzemidőre lesz képes; a pontos működési időtartam a gyűrű méretétől függ. Az okosóra és a gyűrű a Samsung következő generációs hajlítható kijelzős mobiljaival egyetemben fog debütálni a jövő hónapban.

Forrás: GSMArena