Jövő hónapban érkezik a Nothing következő okosórája

A Carl Pei által alapított Nothing rendelkezik egy almárkával, amely a CMF névre hallgat. Ez a brand megfizethető eszközökkel házal, és július 8-án három új termékkel fognak előrukkolni. Az egyik egy okostelefon lesz, az első a CMF történetében, a középkategóriás mobil társaságában pedig megérkezik a CMF Watch Pro 2 okosóra is.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy vezeték nélküli fülhallgatót is bemutatnak majd aznap, a Buds Pro 2 valószínűleg megörökli elődje aktív zajszűrését és egyéb funkcióit. Valószínűleg lesznek majd fejlesztések is, de ezek mibenlétéről egyelőre semmit nem tudni.

Ami azt illeti, a CMF Watch Pro 2 specifikációiról sem tudni semmit, de szinte biztosak vagyunk abban, hogy valamilyen módon meghaladja majd az előző generációt. Abban pedig csak reménykedni lehet, hogy az okosóra nem kerül majd többe, mint a CMF Watch Pro.

Jelenleg csupán abból tudunk indulni, amit az előző generációról tudunk. A CMF Watch Pro 1,96 hüvelykes AMOLED megjelenítővel rendelkezik, amelyen 410 x 502 pixel sorakozik. A panel 600 nites maximális fényerőre képes, és más megfizethető okosórákkal ellentétben 30 helyett 58 Hz-es képfrissítési rátát is tud.

Az okosóra beépített GPS navigáció révén képes az olyan kültéri aktivitásokat követni, mint a futás, a biciklizés, a séta vagy a túrázás. Ezeken kívül egyébként az óra rengeteg sport üzemmódot biztosít az aktív életet élők számára.

A CMF Watch Pro 2 is minden bizonnyal tudni fogja a valós idejű pulzusmérés és véroxigénszint-mérés funkciókat, de ezek mellett sejtésünk szerint ott lesz a repertoárjában a stresszszint-mérés és az alvásmonitorozás is. Mivel az előd beépített hangszóróval és mikrofonnal is bír, és ezáltal képes Bluetooth-kapcsolaton keresztül fogadni és indítani a hívásokat, valószínűleg az új modell is biztosítani fogja ezt a lehetőséget.

A CMF Watch Pro Indiában egy nagyjából 18 ezer forintnak megfelelő összegért került forgalomba. Reméljük, hogy az új modellért sem kérnek majd többet, és nálunk, Európában is be lehet majd azt szerezni.

Forrás: GSMArena