Jövő héten új okosórát mutat be a Huawei

A kínai Huawei újabb okosórát készül leleplezni, erre jövő héten, szeptember 14-én, egy spanyolországi eseményen kerül sor. A bemutatót kifejezetten a viselhető eszközöknek dedikálja a cég, a mellékelt kedvcsináló plakát alapján pedig akár több óra leleplezésére is számíthatunk.

A teaser egy divatos, trendi eseményként harangozza be a jövő héten megrendezésre kerülő bemutatót, a képen egy időzített és egy egészen letisztult megjelenésű lünetta sarkot láthatunk, ami arra enged következtetni, hogy talán egynél több órát is leleplezhetnek majd. De persze az is lehet, hogy csupán két különböző óralapot látunk ugyanahhoz az órához.

Okosórát a Huawei legutoljára májusban mutatott be, ezek a Watch 4 és a Watch 4 Pro modellek voltak, amelyek a bejelentést követő pár hétre már kaphatóak voltak Európában is. Ezek prémium készülékek, 450 és 700 eurós árazással, Harmony OS 3.0 operációs rendszerrel. Hogy a jövő heti bemutatóra mivel készülnek a kínaiak, egyelőre fogalmunk sincs, úgy látszik kivételesen sikerült megőrizni a készülékkel, készülékekkel kapcsolatos titkokat.

Forrás: GSMArena