Jön az új Asus VivoWatch 6 okosóra

Az egyik minősítési szervezet adatbázisából kiderült, hogy az Asus hamarosan új VivoWatch okosórát dob piacra. Éppen időszerű lesz, mivel a legutolsó szériába tartozó készülék 2022-ben, vagyis két évvel ezelőtt jelent meg.

Habár a tajvani vállalat rendszeresen frissíti termékvonalait, a legutolsó VivoWatch okosóra az 5 Aero modell volt, amit 2022 augusztusában mutattak be. A GizmoChina csapata fedezte fel a készülék hatodik generációját, amely a HC-D06 modellszámmal jelent meg a Bluetooth Special Interest Group adatbázisában.

A tanúsító szervezet nem fed fel részleteket a készülék specifikációit illetően, csupán annyit, hogy az Asus VivoWatch 6 támogatni fogja a Bluetooth 5.0 vezeték nélküli szabványt. Ez már csak azért is fura, mert jelenleg az 5.3-as verzió az elterjedt, de a tajvaniaknak valószínűleg megvan a maga oka arra, hogy miért ezt a technológiát alkalmazzák.

Azt egyelőre nem tudni, hogy milyen jellemzőkkel, funkciókkal és extrákkal kínálják majd az okosórát, de azért van néhány stabil tippünk. Mivel az előző generáció támogatta az EKG és a 24 órás pulzusmérés funkciókat, valószínűleg az új modell is képes lesz erre.

Forrás: NotebookCheck