Ilyen lesz az Amazfit Band 7

Az Amazfit hamarosan új okoskarkötővel fog előrukkolni, ami nem más lesz, mint a Band 7. A készülék a 2020-ban debütált Amazfit Band 5 folytatása lesz, most a GSMArena munkatársainak köszönhetően megcsodálhatjuk a készülék várható dizájnját.

A karkötő a “Bari” kódnevet viseli a fejlesztés ideje alatt és sokban hasonlít a korábban megjelent Redmi Smart Band Pro-ra. A készülék 1,47 colos AMOLED kijelzővel rendelkezik, amelyen összesen 194 x 368 képpont terpeszkedik, a panel maximális fényereje pedig 500 nit.

A karkötő egy PPG optikai pulzusmérő szenzorral bír, ami képes a keringést 24 órán keresztül követni, illetve a segítségével monitorozható az alvási minőség és a stressz-szint is. Természetesen ha a karkötőt párosítjuk egy okostelefonnal egy rakás plusz lehetőség nyílik meg a felhasználók számára, akik jelzéseket kapnak az appok értesítéseiről, a várható időjárásról és hasonlókról.

Az Amazfit Band 7 legalább 100 sport üzemmódot fog támogatni, és képes lesz automatikus felismerni bizonyos mozgásfajtákat. Amit érdemes még a készülékről tudni, hogy a külső burkolata 5ATM minősítésnek megfelelően fog ellenállni a víznek, és maga a ház mindössze 28 grammot nyom. Ami a hardvert illeti számítani lehet 8 MB RAM-ra, 128 MB háttértárra, illetve egy Bluetooth 5.1 modemre, amelynek segítségével a készülék párosítható lesz minden legalább Android 5.0 és iOS 10 operációs rendszert futtató telefonnal.

Az Amazfit Band 7 belsejében az energiaellátás feladatát egy 230 mAh-s telepre fogják bízni, ami állítólag képes lesz akár 18 napig működtetni a készüléket átlagos, 9 napig pedig intenzív igénybevétel esetén. A töltési folyamat egy a karkötő mellé adott egyedi töltővel fog történni, vélhetően valamilyen pines mágneses megoldásról lesz szó, mint általában. Az Amazfit Band 7 okoskarkötő valamikor az idei év második felében jelenhet meg, mégpedig egy nagyjából 50 dolláros vételárral a dobozán.

Forrás: GSMArena