Így néz ki az Amazfit GTR Mini

Az Amazfit idén még nem hozott forgalomba új okosórát, mondjuk ez nem annyira nagy bűn, hiszen még mindig január van. Napvilágra került viszont néhány előzetes kép a közelgő GTR Mini okosóráról. A gyártó a GTS Mini mintájára most a GTR sorozaton belül fog előrukkolni egy kompaktabb kialakítású órával.

Az okosóra a fejlesztés ideje alatt a „Leiden” kódnevet viseli, modellszáma pedig A2174. A GTR Mini 1,28 hüvelykes, 2,5D AMOLED érintőképernyővel és rozsdamentes acél házzal rendelkezik, szimpla fizikai gombbal a jobb oldalán.

A készülék beépített GNSS-vevővel lett felszerelve, amely támogatja a  GPS, QZSS, BEIDOU, GALILEO és más szabványokat.

A GTR Mini 24 órás pulzusméréssel, véroxigénszint-méréssel és stresszfigyeléssel egyaránt fel van szerelve, ezeken kívül támogatja több, mint 120 sporttevékenység nyomon követését is.

Az okosóra borítása alá 500 mAh kapacitású akkumulátor kerül, a készülék Zepp OS operációs rendszert fog futtatni.

A jellemzők közül említést érdemelhet még a Bluetooth 5.1 LE szabvány támogatása, illetve az is, hogy az okosóra kompatibilis lesz a legalább Android 7.0 vagy iOS 12 rendszert futtató eszközökkel.

Az Amazfit GTR mini fekete, rózsaszín és kék árnyalatokban kerül forgalomba. Az értékesítés kezdete és a várható ár egyelőre még nem ismert, de szerintünk hamarosan ezekre is fény derül.

Forrás: GSMArena