Holnap debütál a Poco Watch

A múlt héten a Xiaomi alá tartozó Poco bejelentette hogy április 26-án tartanak egy bemutatót, amelynek keretei között leleplezik a Poco F4 GT okostelefont. Most a brand kiegészítette a bejelentést azzal, hogy két további terméket is le lepleznek majd a holnapi rendezvényen. Ezek közül az egyik a korábban általunk is górcső alá vett Poco Watch okosóra lesz.

Genshin Impact témájú vezeték nélküli fülhallgató lesz a másik termék egyébként, az okosóra és az okostelefon mellett, az érdeklődők kedvéért itt egy kép, de természetesen számunkra az okosóra jelenti az elsődleges fókuszt.

Poco Buds Pro Genshin Impact Edition

Egész csinos, igaz? Az előzetes renderek szerint a füles, valahogy így fog festeni.

A Poco Watch óráról viszont semmit nem árultak el, képeket sem tettek közzé, leszámítva ez a teasert, de azért korábban kiszivárgott néhány érdekesség, illetve némi képanyag a készülékkel kapcsolatban, ezeknek köszönhetően van némi fogalmunk arról, hogy milyen lesz a Poco első órája.

Ha hihetünk az eddigi szóbeszédeknek, értesüléseknek, az óra háromféle színben kerül majd a boltok polcaira, megjelenítője pedig 1,6 hüvelykes lesz, négyzetes kialakítású, akárcsak az Apple Watch kijelzője, maga a panel pedig AMOLED technológiára épül majd.

Úgy tudni, hogy az okosóra kijelzője 360 x 320 pixeles felbontást kínál majd, egy olyan házban, amely megfelel az 5ATM besorolásnak, vagyis a készülék vízálló lesz, és el lehet majd vinni úszni is.

A Poco Watch természetesen nem nélkülözheti az olyan alapvető funkciókat, mint a pulzusmérés, de állítólag képes lesz a vér oxigénszintjét is mérni. A bennfentesek szerint az okosóra mindössze 31 grammot fog nyomni, ennek a súlynak a nagy részét vélhetően a 225 mAh kapacitású akkumulátor teszi majd ki. Azt egyelőre nem tudni, hogy mely piacokon jelenik meg a készülék, illetve mennyiért lesz majd kapható, de az előzetes értesülések szerint nálunk, vagy és az európai piacon is be lehet majd szerezni azt. Akárhogy is, már csak egyet kell aludni, és mindent meg fogunk tudni a Poco Watch kapcsán.

Forrás: GSMArena