Hivatalos a Vivo Watch 3 ECG

A Vivo nagyszabású bemutatót tartott, amelynek főszereplői a kamerás csúcsmobilok voltak, de az X100 Ultra, az X100s és az X100s Pro mellett befutott a Vivo Watch 3 ECG is. A készülék a tavaly novemberben megjelent Watch 3 minimális ráncfelvarrása, EKG támogatással.

Az újdonság, akárcsak a novemberben megjelent előd, 1,43 hüvelykes kerek, AMOLED megjelenítővel lett felszerelve, amelyen 466 x 466 pixel sorakozik. Az okosóra 4 GB belső tárhellyel, valamint egy 505 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik. A szoftveres frontot a kínai gyártó által fejlesztett Blue OS operációs rendszer tartja, a készülék egyébként támogatja az eSIM kapcsolatokat is.

A gyártó ígérete szerint az okosóra képes EKG-t mérni mindössze 30 másodperc lefolyása alatt, illetve generál egy jelentést a felhasználó számára, aki a Vivo Health alkalmazáson belül bármikor megtekintheti azt. Az ígéret szerint a készülékkel még időben azonosítani lehet a potenciális szív- egészségügyi kockázatokat. Az óra a helyi piacon nagyjából 83 ezer forintnak megfelelő összegért kerül forgalomba, de a aki vásárol egyet a most bejelentett Vivo zászlóshajók közül, kedvezményt kaphat a készülékre.

Forrás: GSMArena