Hivatalos a Poco Watch okosóra

A mai napon bemutatták a Poco F4 GT okostelefont, de a mobil nem egyedül lépett a világot jelentő deszkákra, érkezett vele egy Genshin Impact témájú vezeték nélküli fülhallgató és a már régóta pletykált Poco Watch okosóra – bennünket nyilván ez fog inkább érdekelni, habár a másik két készülék is igen jól sikerült, legalábbis papíron. Az óra jellemzőinek egy része már ismert volt a bemutató előtt is, de most már tudjuk az árat és a vásárlási lehetőségeket is.

A Poco Watch téglalap alakú AMOLED megjelenítőt kapott, amelynek 1,6 colos mérete, 360 x 320 pixeles felbontása van. Az óra támogatja 100 különböző mozgásforma követését, illetve a szokott lehetőségeket, tehát van pulzusmérés, alvásmonitorozás és persze mérhető a vér oxigénszintje is. Az okosóra rendelkezik beépített GPS modullal is.

A készülék külső borítása ellenáll a vízzel és a porral szemben, erről egy 5ATM besorolás biztosít bennünket. Így úszni is el lehet majd menni a készülékkel.

A Poco Watch okosóra esetében az ígért üzemidő nagyjából 14 nap egyetlen feltöltéssel, amelyen nem eszközöltek forradalmi változtatásokat, továbbra is mágneses pinek révén történik a dolog, az óra hátoldalán. Az újdonság ára egészen barátira sikeredett, 79 euróért lehet majd megvenni április 28-tól, a legkülönfélébb platformokon, mint például az Amazon vagy az Aliexpress.

Forrás: GSMArena