Hivatalos a Nothing első okosórája, a CMF Watch Pro

A Nothing alá tartozó CMF márka a mai napon jelentkezett három termékkel, amelyek egyúttal az elsők a brand kínálatában. Egy gyorstöltő adapter és vezeték nélküli fülhallgató mellett debütált a gyártó első okosórája is, ami akárcsak a tartozékok, egyelőre csak Indiában szerezhető be.

A CMF Watch Pro okosóra 1,96 hüvelykes AMOLED megjelenítőt kapott, amelyen összesen 410 x 502 pixel sorakozik, a panel maximális fényereje 600 nit. Téglalap alakú kijelzőről van szó, vagyis az Apple koppintás is strong with this one. A nem túl eredeti dizájnt kompenzálja az, hogy a megjelenítő 58 Hz-es képfrissítéssel bír, miközben más olcsó okosórák tudománya megáll 30 Hz-en.

Az is dicséretes, hogy az okosóra integrált GPS navigációval szintén rendelkezik, amely képes a felhasználót követni futás, biciklizés, séta, és túrázás közben is. A készülék egyébként rengeteg sport üzemmóddal büszkélkedhet, amelyekkel még többet hozhatunk ki magunkból, és az edzéseinkből.

A funkciók listájáról természetesen nem hiányozhat a pulzusmérés, a véroxigénszint-mérés, az alvásmonitorozás, és a stressz-szint mérés sem. Mivel a készüléket felszerelték mikrofonnal és hangszóróval, kihangosítva képesek vagyunk fogadni azokat a hívásokat, amelyek a párosított okostelefonra érkeznek.

A CMF Watch Pro kétféle kivitelben lesz kapható, az egyik a sötétszürke, amely matt alumínium tokkal, és kétféle színű pánttal kerül forgalomba, az egyik hamuszürke a másik pedig sötétszürke. A másik változat fémes szürke árnyalatba burkolódzik, ehhez egy igencsak rikító, narancssárga szíj jár. A sötétszürke variáns nagyjából 20, a másik pedig 22 ezer forintnak megfelelő indiai rúpiát kóstál.

Forrás: GSMArena